ΑΙΓΑΙΟΝ - Ιστορία

Η ιδέα των καταστημάτων ΑΙΓΑΙΟΝ γεννήθηκε πριν χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα που ξεκίνησε το όλο αυτό εγχείρημα αποτελείται από επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου και πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Θέλοντας να προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό που έλειπε από τον χώρο των ιχθυοπωλείων αλλά και της εστίασης προχωρήσαμε στην δημιουργία των καταστημάτων που συνδυάζουν και τα δυο!

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους καταναλωτές προσφέρουμε καθημερινά ολόφρεσκα προϊόντα σταθερής εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Έτσι, επιδιώξαμε από την αρχή και καταφέραμε να εμπορευόμαστε ψάρια και θαλασσινά που εκτρέφονται και αλιεύονται με αειφόρο τρόπο. Οι χώροι μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι και πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής. Χρησιμοποιούμε θερμομονωτική συσκευασία μεταφοράς με πάγο που κλείνει με θυροκόλληση και συντηρεί τα ψάρια σε άριστες συνθήκες. Αλλά και το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε θελήσετε. 

Το ψάρι είναι από τις αγαπημένες τροφές στην χώρα μας και δεν λείπει από κανένα τραπέζι. Αλλά και για την έξοδο μας πολύ συχνά η επιλογή μας είναι ένα τραπέζι με ψάρια και θαλασσινά. Ποιος δεν έχει πει ¨πάμε για ένα ουζάκι;;¨. Έτσι εμείς στα ΑΙΓΑΙΟΝ αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε κάτι ακόμα! Σας απαλλάσσουμε από́ τον κόπο του μαγειρέματος στο σπίτι και σας και τα ετοιμάζουμε εμείς. Μπορείτε δηλαδή να απολαύσετε το ουζάκι στο σπίτι σας ή σε ένα από τα τραπεζάκια μας. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους σεφ στον χώρο της εστίασης που συμβάλλουν σε νέες ιδέες και γεύσεις αλλά και στην δημιουργία μενού που είναι αντίστοιχα βραβευμένων εστιατορίων! 

Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση στα ΑΙΓΑΙΟΝ που διαρκώς αυξάνεται, μας ωθεί ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι προσφέροντας πάντα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, με υπευθυνότητα και συνέπεια! Έτσι πλέον το όνομα ΑΙΓΑΙΟΝ είναι απόλυτα συνυφασμένο με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση αποτελώντας εγγύηση και σταθερή αξία στην συνείδηση των πελατών μας!

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα Αιγαίον που σας εξυπηρετεί

Image

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ

Image

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Image

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΠΑΠΑΦΗ